مشخصات کفپوش گرانولی

از آنجا که با کفپوش های گرانولی آشنا هستید دیگر به معرفی آن نخواهیم پرداخت . در این مطلب تنها به ویژگی ها و مشخصات کفپوش های گرانولی بطور مفصل خواهیم پرداخت.به ترتیب به ابعاد ، ضخامت ، رنگبندی و انواع کاربرد کفپوش های لاستیکی خواهیم پرداخت.

یک بار دیگر انواع اسامی این کفپوش ها را باهم مرور میکنیم تا در ادامه با خواندن این مقاله با مشکل مواجه نشوید.نام های این کفپوش ها عبارت اند از : کفپوش گرانولی ، کفپوش لاستیکی ، کفپوش باشگاهی ، کفپوش بدنسازی ، کفپوش پارکی و کفپوش مهدکودک.

همانطور که گفته شد کفپوش گرانول از لاستیک گرانول بازیافتی ساخته شده است. ابتدا لاستیک خودرو در دستگاه  شریدر کاملا خرد می شود. قطعات خرد شده همراه با سیم یا نخ (بسته به نوع لاستیک) توسط نقاله به دستگاه نورد ارسال می شود. در آنجا از دستگاه نورد شیاردار می گذرد و دوباره کوچکتر می شود.

مرحله بعدی دستگاه آهنربا است که از روی مواد خرد شده عبور کرده و سیم لاستیکی را جدا می کند. در مرحله بعد توسط یک سرند ویبراتور نخ های اولیه از گرانول جدا می شوند.

گرانول های ایجاد شده باید عاری از هر نوع الیاف باشد تا کفپوش گرانولی  پس از رنگ آمیزی سطحی یکنواخت داشته باشد. به همین دلیل ماشین ماردون آنها را به سرند ظریف منتقل می کند. در آنجا با گذشت زمان بیشتر و از طریق فیلترهای ریزتر تصفیه می شوند. گرانول های الک شده به طور خودکار در انتهای الک ریز داخل کیسه ریخته شده و توسط اپراتور جمع آوری می شود.

کفپوش گرنولی

کفپوش گرانول چیست؟

کفپوش گرانول از گرانول (گرانول های بازیافتی لاستیک خودرو)، چسب مایع kore143a و رنگ پودری ساخته شده است. از دو قسمت زیره و قسمت بالایی تشکیل شده است. فقط قسمت بالایی کف رنگ شده و زیره آن که در هنگام استفاده از کفپوش گرانول مشخص نمی شود بدون رنگ و مشکی می ماند. پوشش کف از گرانول و چسب تشکیل شده است که در یک همزن جداگانه مخلوط شده و بنا به درخواست مشتری رنگ آمیزی می شود. البته اگر کفپوش گرانولی مشکی را سفارش داده باشید از هیچ رنگی استفاده نمی شود. مواد آماده شده توسط سینی لغزان زیر پرس هدایت شده و با فشار حدود 150 تا 250 تن (بسته به ضخامت) و دمای 170 درجه سانتیگراد پخته می شود. بعد از 5 تا 8 دقیقه (بسته به ضخامت روسازی) از پرس خارج شده و روی پالت قرار می گیرد.

مشخصات کفپوش گرانولی و لاستیکی

شایان ذکر است که تفاوتی بین کفپوش گرانولی و کفپوش لاستیکی وجود ندارد. شاید تعجب کنید اگر بگوییم کفپوش لاستیکی فقط یک اصطلاح برای بازار داغ است. بله درست شنیدید، تفاوت زیادی بین کفپوش گرانولی و کفپوش لاستیکی وجود ندارد. البته هر دو نام برای این مناسب است. زیرا هر دو نام کفپوش گرانول و کفپوش لاستیکی نشان می دهد که این کفپوش از لاستیک بازیافتی ساخته شده است. اما از آنجایی که در تولید این کفپوش از ذات لاستیک فاصله گرفتیم و به گرانول که لاستیک بازیافتی است رسیدیم، نتیجه می گیریم که نام کفپوش گرانولی به این محصول نزدیکتر است.

همانطور که گفته شد کفپوش لاستیکی از لاستیک های بازیافتی خودرو تولید می شود. به این ترتیب محصولات فرسوده خودرو به دانه های ریز به نام گرانول تبدیل می شود. بنابراین لاستیک یک فرآورده نفتی فرآوری شده است که از مواد کامپوزیتی تهیه می شود. و جزو پتروشیمی ها محسوب می شود. اما گرانول یک محصول فرآوری شده نیست، بلکه یک محصول بازیافتی از لاستیک های قدیمی و کهنه است. به همین دلیل نام کفپوش گرانولی که از دانه های گرانولی تهیه می شود نام بهتری نسبت به کفپوش لاستیکی است. به همین دلیل در معرفی محصولات خود از نام کفپوش لاستیکی استفاده نمی کنیم.

اما برخی از فروشندگان با شنیدن تقاضای کفپوش، می پرسند که آیا کفپوش گرانولی می خواهند یا کفپوش لاستیکی، آنها ادعا می کنند که ما دو محصول متفاوت در اختیار شما قرار می دهیم. جالب اینجاست که آنها ویژگی های مختلفی را برای هر یک از نام ها توصیف می کنند. اما مطمئن شوید که با انتخاب هر یک از آنها فقط  کفپوش گرانولی  خواهید داشت.

مزیت کفپوش گرانولی

زمانی که کفپوش گرانولی وجود نداشت، سالن های ورزشی مکان مناسبی برای ورزش نبود و احساس ناامنی به شدت احساس می شد.

یا اکنون می‌توانیم با خیال راحت‌تر فرزندانمان را در زمین بازی تنها بگذاریم، زیرا می‌دانیم که  کفپوش گرانولی خطای حاصل از بازی آنها را دفع می‌کند. مزیت دیگری که بسیاری از افراد به آن توجه نمی کنند، پوشش پستی و بلندی زمین است. که به جای هزینه تعمیر کف، می توانید کف آن را با کفپوش گرانولی بپوشانید.

وزن کفپوش گرانول

کفپوش های گرانول در اندازه ها و اشکال مختلفی تولید می شوند که هر کدام وزن خاصی دارند. به عنوان یک قاعده کلی می توان یک کیلوگرم به ازای هر میلی متر به وزن کفپوش گرانولی اضافه کرد. به عنوان مثال، یک کف گرانول با ضخامت 20 میلی متر، 20 کیلوگرم و یک کف ضخامت 10 میلی متر، 10 کیلوگرم وزن دارد. البته مبنای وزن کفپوش گرانولی در هر متر مربع است. البته کف شانه تخم مرغی از این قاعده مستثنی است. که معمولاً در ضخامت 43 تا 45 میل تولید می شود وزن تقریبی آن 32 تا 34 کیلوگرم است. و کفپوش پازل نیز به عنوان یک کفپوش صاف محاسبه می شود. شایان ذکر است که نسبت وزن به ضخامت برای کفپوش های استاندارد صادق است و کفپوش هایی که ضخامت های ذکر شده را ندارند وزن کمتری خواهند داشت.

گرانول

چه ضخامت کفپوش گرانولی برای شما مناسب است؟

امروزه کفپوش گرانولی به اشکال مختلف برای کاربردهای مختلف تولید می شود. که هر کدام می توانند به نیازی پاسخ دهند که دیگری به خوبی قادر به رفع آن نخواهد بود. اما در زیر کاربرد هر محصول را با دلیل خود آورده اید تا بتوانید کف مورد نیاز خود را انتخاب کنید.

مشخصات کفپوش گرانولی با کیفیت پایین

در اغلب باشگاه ها از کفپوش های گرانولی استفاده می شود اما متاسفانه در اکثر اوقات می بینیم که این کفپوش ها ریزش دارند به همین دلیل فکر می کنیم که این یکی از ویژگی های کفپوش های گرانولی است اما باید بگوییم که این ویژگی نشانه از بی کیفیتی کفپوش ها دارد و یک کفپوش مرغوب حداقل باید 7 سال بدون ریزش باشد. اما متاسفانه امروزه افراد سودجو مانند تولیدکنندگان و بدتر از آن فروشنگان این کفپوش های نامرغوب را به مردم می فروشند. پس لطفا هنگام خرید این کفپوش ها سعی کنید از جاهایی خرید کنید که قبلا آشناهایتان از آن خریدکرده اند و از مرغوبیت کفپوش ها اطمینان کامل دارند.

امیدواریم که از مقاله مشخصات کفپوش گرانولی لذت برده باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
ارتباط مستقیم با واتساپ
ارسال پیام به کارشناس فروش